Gazi İlkokulu
Adalar Mahallesi Yıldırım Caddesi No 81 Çifteler/ ESKİŞEHİR

VİZYON

Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında; bugünü ve geleceği bütünleştirerek, erdemli insan olmanın idealini ve değişimi yaşayacak özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır. Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda; Doğru,Dürüst,Çağdaş,Araştırmacı, Özgüvenini kazanmış, Güzel ülkemizi; Hakkettiği yere getirmek için, Sürekli çalışan, Bireyler yetiştirmektir…

MİSYON

Kendi benzersiz varlığının,zekasının ve yeterliliklerinin farkına varması için dikkate alınan, başkalarının inanç ve düşüncelerine saygılı, çevreci,bilimsel düşünen,öğrenmeyi öğrenen,kendine güvenen bireyler yetiştirmektir. Bu amaçla; *Gazi İlkokulu’nda her öğrenci önemlidir. *Gazi İlkokulu öğrencilerinin yanlışlarını ortaya çıkaran ve yanlışların yerine doğruları koyan bir okuldur. *Gazi İlkokulu’nda “tam öğrenme” yöntemi uygulanmaktadır.Bu amaçla her konu gerek sınıf ortamında gerek ek derslerle sınıf dışında desteklenir. * Gazi İlkokulu’nda her öğrencinin ilgi ve yeteneklerini ortaya çıkarıcı sosyal faaliyetler yapılır. * Gazi İlkokulu’nda okul,veli,öğrenci işbirliğine önem verilir.Okul aile birliğini kaynaştırma faaliyetleri yapılır. * Gazi İlokulu’nda her öğretmen bilgi,birikim,yetenek ve sevgisiyle öğrenmeyi öğrenen,araştıran,katılımcı bireyler yetiştirmeyi hedeflemektedir.

Tam Gün

09:00 - 12.50